+381 63 8570349

ZASTITA ELEKTRO
dvadeset godina iskustva.

Sve vrste tehničkih i inženjerskih poslova na području elektro instalacija, popravki i zaštite .

Naše usluge

Sistemi obezbeđenja

Zaštitu ljudi i opreme od opasnog napona dodira i prekomerne struje. Naše dugogodišnje iskustvo želimo podeliti sa vama. Pogledajte članke o ovome na stranici Blog.


Tehničko ispitivanje i analize

Ispitivanje električnih instalacija (otpor izolacije, impedancija petlje kvara, prorada zaštitnog uređaja diferencijalne struje. Ispitivanje gromobranskih instalacija, protivpanične rasvete, otpora uzemljenja, statičkog elektriciteta, mera izjednačavanja potencijala, i ispitivanje neprekinutosti zaštitnog vodiča.

Inženjerske delatnosti i tehničko savetovanje

Možemo se pohvaliti sa više od 20 godina iskustva za usluge - projektovanje. Naša ekipa je sposobna da izvede projekte manjeg i srednjeg opsega. Realizujemo sva područja za nacrt elektroinstalacije.

Postavljanje električnih instalacija

Vršimo postavljanje instalacije pod malterom, u malteru, nad malterom, kao i postavljanje instalacije u podnim kanalima i BUS instalacije.

Popravka električne opreme

Vršimo popravku instalacija mašina, kao i elektroinstlacija poslovnih objekata, hala i zgrada ili sličnih građevina (npr. postavljanje električne instalacije, instaliranje liftova ili uređaja za klimatizaciju.

Zoran Krstić

"Na osnovu dugogodisnjeg iskustva u otklanjanju nepravilnosti na elektricnim instalacijama i pitanja mladih električara došlo se do potrebe da na neki način prenesemo svoja iskustva mlađima."
dipl.inž.el.